Στα δικαστήρια θα βρεθεί ο Νίκος Μουτσινάς μετά την αγωγή του Open (photo)

Ο Νίκος Μουτσινάς θα βρεθεί στα δικαστήρια μετά την αγωγή του Open, με το κανάλι να αξιώνει χρηματική αποζημίωση ή να επιστρέψει ο παρουσιαστής και να συνεχίσει εκπομπές έως την λήξη του χρονικού διαστήματος που προβλέπεται στο συμβόλαιο που είχαν κάνει οι δύο πλευρές.

Ο ηθοποιός- παρουσιαστής φέρεται να «έσπασε» το 2019 το συμβόλαιο του με το κανάλι της Παιανίας και πήγε στον Σκάι.

Τώρα το Open επικαλούμενο ποινική- χρηματική ρήτρα του συμβολαίου αξιώνει 200.000 ευρώ με αγωγή σε βάρος του Νίκου Μουτσινά.

Το επιχείρημα στην αγωγή του καναλιού είναι ότι ο Νίκος Μουτσινάς αποχωρώντας στο τέλος της σεζόν 2018-2019 από το Open δεν άφησε, όπως υποστηρίζεται, το περιθώριο στο κανάλι να βρει ή να δημιουργήσει άλλη αντίστοιχη διάδοχη κατάσταση, με συνέπεια να υποστεί οικονομική βλάβη από διαφυγόντα κέρδη, εξαιτίας απώλειας διαφημίσεων και άρα διαφημιστικών εσόδων (από σποτ και χορηγίες).

Η ποινική ρήτρα, που μεριμνούσε για αποζημίωση 200.000 ευρώ, ενεργοποιήθηκε με την «ρήξη» του συμφωνητικού αλλά όπως υποστηρίζεται παραμένει σε εκκρεμότητα.

Σε εκκρεμότητα είναι και η εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία για να φθάσει στο ακροατήριο και να τελεσιδικήσει ίσως χρειαστεί να περάσουν αρκετά χρόνια για να συμβεί.

Στο μεταξύ ο παρουσιαστής αποδέχθηκε πρόσκληση από την Αννίτα Πάνια να είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά». Που πάει να πει ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα «επιστρέψει» στον… τόπο του εγκλήματος έστω για λίγο.

Νίκος Μουτσινάς, Αννίτα Πάνια
Νίκος Μουτσινάς, Αννίτα Πάνια

Η διοίκηση του σταθμού αρχικά έδωσε το «πράσινο φως» και η επίμαχη εκπομπή γυρίστηκε. Στη συνέχεια όμως μπήκε στον «πάγο». Υπήρχαν βλέπετε δεύτερες σκέψεις εξαιτίας της δικαστικής διένεξης μεταξύ των δύο πλευρών.

Η Αννίτα Πάνια έκανε υπομονή, όμως στην πορεία άρχισε να πιέζει για να βγει η εκπομπή στον αέρα. Έτσι πέρασαν περίπου 45 ημέρες. Φαίνεται ότι «κάτι παίχτηκε», όπως συνηθίζει να λέει και η ίδια, και το «Ανοιχτά» με το Νίκο Μουτσινά μπήκε στον προγραμματισμό για την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου. Αν στο μεταξύ δεν συμβεί κάτι που να τον ανατρέψει.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Καλό Μεσημεράκι: Σοκαριστική τούμπα για τη Βάνια στον αέρα – Πάγωσε ο Μουτσινάς (video)

Σχετικά άρθρα