Δάκης: Πέθανε ο δημοφιλής τραγουδιστής – «Βασανίστηκε πολύ» λέει η Λουκίλα Καρρέρ (video)

Την τελευταία του πνοή άφησε ο τραγουδιστής Δάκης, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η καλή του φίλη και σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκία Καρρέρ. Ο Δάκης ήταν 79 ετών.

Παράλληλα, η είδηση του θανάτου του, γέμισε με θλίψη όχι μόνο τον καλλιτεχνικό, αλλά και τον απλό κόσμο, που στα τραγούδια του έβρισκε μια συντροφιά για τις χαρές, τις λύπες, τα εύκολα και τα δύσκολα. Έτσι, τα social media γέμισαν, με συγκινητικές αναρτήσεις για τον Δάκη, από ανθρώπους που θέλησαν με αυτό τον τρόπο ν’ αποτίσουν έναν ύστατο φόρο τιμής στον καλλιτέχνη.

«Έδωσε μία παλικαρίσια μάχη, στενοχωριόταν τις τελευταίες ημέρες που έβγαιναν διάφοροι κι έλεγαν πόσο άσχημα ήταν. Δεν ήθελε. Είχε δώσει το κλειδί της ψυχής και της καρδιάς του σε πέντε ανθρώπους. Εγώ χθες ήμουν μαζί του στις τελευταίες του ώρες. Ταλαιπωρήθηκε και βασανίστηκε τις τελευταίες ώρες. Ήμουν μαζί με τον κολλητό του φίλο, τον Πάνο Δέρβο. Ξεκουράστηκε σήμερα ο Δάκης» ανέφερε, αρχικά, η Λουκία Καρρέρ στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση, λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της είδησης.

«Ένας αξιοπρεπέστατος κι ευγενής άνθρωπος που δεν ήθελε ν’ ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, πόσο μάλλον με την υγεία του. Έδωσε μάχη για τέσσερα χρόνια, εκ των οποίων ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος. Ξεκίνησε από έναν καρκίνο του εντέρου αλλά αυτό επεκτάθηκε. Όπως θυμόσαστε και θυμόμαστε όλοι, έδινε συναυλίες, ήταν μέσα στην καλή χαρά» πρόσθεσε. Ο Δάκης και η Λουκίλα Καρρέρ ήταν φίλοι για περισσότερα από 50 χρόνια.

Δάκης – Μίνι βιογραφικό

Το κανονικό του όνομα ήταν Βρασίδας Χαραλαμπίδης, και άφησε εποχή στο ελληνικό τραγούδι με μεγάλες επιτυχίες που τραγουδιούνται ακόμα και σήμερα.

Γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1943 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Το 1963 ήρθε στην Ελλάδα και σχεδόν ένα χρόνο μετά ξεκινά να τραγουδά σε χώρους διασκέδασης και θεαμάτων.

Έχει τραγουδήσει στίχους στιχουργών όπως Πυθαγόρας, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Μάνος Ελευθερίου, Δημήτρης Ιατρόπουλος, Σώτια Τσώτου, Ξενοφώντας Φυλέρης, Θάνος Σοφός, Ρόνη Σοφού κ.ά.

opinion-google-news

Σχετικά άρθρα