Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ήμουν με την μάνικα στο χέρι – Απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για το «εξαφανισμένος»

«Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Που διερωτάτο «αν συνεχίζει ο υπουργός να επιτελεί τα καθήκοντά του» σημειώνοντας ότι «είναι εξαφανισμένος».

Με ανακοίνωσή του ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ πως στην Αρχαία Ολυμπία την κρίσιμη νύχτα ήταν με τη μάνικα στο χέρι. «Πάρνηθα από κάτω χαμηλά έως το Πυροφυλάκιο στο Κατσιμίδι, όλες αυτές τις μέρες και νύχτες. Και στο ενδιάμεσο στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι» ανέφερε. «Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών» κατέληξε.

Φωτιά - πυροσβεστικό αεροπλάνο - Πετζετέλ
Φωτιά – πυροσβεστικό αεροπλάνο – Πετζετέλ

ΣΥΡΙΖΑ – Ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από την οποία επιτέθηκε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κατηγορώντας τον ότι ευθύνες ότι όλο το διάστημα των κρίσιμων πυρκαγιών ήταν εξαφανισμένος.

«Όλο αυτό το διάστημα ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος» ανέφερε συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ρωτώντας «αν συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντα του» και «αν συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού».

«Τελευταία φορά που είδαμε τον κ. Χρυσοχοΐδη, αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ήταν όταν με τον κ. Χαρδαλιά ενημέρωναν τους πολίτες ότι στη Βαρυμπόμπη ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά» σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Τρεις μέρες μετά, από αναζωπύρωση με 3 μποφόρ κάηκε το μισό λεκανοπέδιο, ενώ εδώ και οκτώ μέρες μαίνονται πυρκαγιές που κατέστρεψαν ολοσχερώς τη Βόρεια Εύβοια και συνεχίζουν να καίνε τη Πελοπόννησο», συνέχισε ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «όλο αυτό το διάστημα ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος».

«Αναρωτιόμαστε συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντά του; Συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού;», σημείωσε, για να τονίσει πως «το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι την ώρα της κρίσης και ενώ ακόμη τα πύρινα μέτωπα μαίνονται, το ξεχαρβαλωμένο επιτελικό κράτος να έχει μείνει εντελώς ακυβέρνητο…».

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Νίκος Χαρδαλιάς: Η παραίτησή μου είναι στο συρτάρι του πρωθυπουργού (video)

Σχετικά άρθρα