Αριστοτελία Πελώνη: Πότε θα έρθει το τέλος της απαγόρευσης κυκλοφορίας (video)

Η Αριστοτελία Πελώνη ξεκίνησε αναφερόμενη στην τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην 66η συνάντηση της Επιτροπής του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) για την Ευρώπη.

Είπε ακόμα ότι η χώρα μας μαζί με άλλες έξι υιοθέτησε το Ψηφιακό Πιστοποιητικό προκειμένου να τονωθεί ο τουρισμός με ασφάλεια. Η χώρα μας στέλνει μήνυμα ότι είναι ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός, τόνισε.

Αναφερόμενη στην πανδημία είπε ότι τα επιδημιολογικά στοιχεία είναι ενθαρρυντικά αλλά η πανδημία είναι ακόμα εδώ και πρέπει να τηρούμε τα μέτρα και να αξιοποιούμε τα εργαλεία που είναι διαθέσιμα όπως τα self test.

Για τους εμβολιασμούς έδωσε στοιχεία για την πρόοδό τους τόσο στην ηπειρωτική χώρα όσο και στα νησιά.

Η Αριστοτελία Πελώνη έκανε αναφορά και στην Αστυπάλαια και την μετατροπή της στο πρώτο πράσινο νησί.

Ερωτηθείσα για την ταλαιπωρία που υπέστησαν το πρωί οι επιβάτες πλοίων στον Πειραιά απάντησε: «το δικαίωμα στην απεργία είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο αλλά υπάρχει και το δικαίωμα του κοινωνικού συνόλου να μην ταλαιπωρείται».

Διαφωνούμε με την Τουρκία, αλλά το ότι διαφωνούμε δεν σημαίνει ότι δεν συζητάμε, τόνισε κληθείσα να σχολιάσει την επικείμενη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν.

Για την απαγόρευση κυκλοφορίας είπε ότι επί της παρούσης δεν περιμένω να αποφασιστεί κάτι καινούριο. Μέχρι τα μέσα Ιουνίου πιστεύω θα μείνει ως έχει.

opinion-leader-goole-news

Σχετικά άρθρα