Αντώνης Ρέμος: Επισκέφθηκε την Μαρινέλλα στο NOX και τραγούδησαν μαζί μεγάλες επιτυχίες (video)

Ο Αντώνης Ρέμος με την σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ και την ξεχωριστή παρέα του, επισκέφθηκε το βράδυ της προηγουμένης Τετάρτης, την μοναδική Μαρινέλλα στο NOX.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, έχει γίνει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή ζωή της πόλης και όπως έγινε γνωστό, οι εμφανίσεις της να παίρνουν παράταση μέχρι τις αρχές Απριλίου.

Ο Αντώνης Ρέμος μαζί με την σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ και η εκλεκτή του παρέα, βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα και φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν μαζί μερικές από τις αξέχαστες επιτυχίες του αξεπέραστου Στέλιου Καζαντζίδη, όπως είναι το «Βραδιάζει».

Η αγάπη και ο αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσα στη Μαρινέλλα και τον Αντώνη Ρέμο, είναι δεδομένος και αυτό φάνηκε για μια ακόμη φορά από τους ενθέρμους εναγκαλισμούς, ανάμεσα στους δυο καλλιτέχνες.

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ τραγούδι και χορό, με τον Αντώνη Ρέμο να απολαμβάνει την όμορφη παρέα του, όπου ανάμεσά της βρισκόταν ο γνωστός Pr Manager Γιώργος Ντάβλας, με την σύζυγο του Έλενα Ντάβλα, ο επιχειρηματίας Γιάννης Βασιλειάδης, αλλά και άλλες ισχυρές προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο Αντώνης Ρέμος δεν παρέλειψε να επισκεφθεί την Μαρινέλλα και στο καμαρίνι της, μαζί με τον Γιώργος Ντάβλας, που έχει τις δημόσιες σχέσεις στο νυχτερινό κέντρο, και να μιλήσουν μαζί της για αρκετή ώρα σε πιο χαλαρό κλίμα.

Ο γνωστός Pr Manager Γιώργος Ντάβλας, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στο καμαρίνι της Μαρινέλλας
Ο γνωστός Pr Manager Γιώργος Ντάβλας, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στο καμαρίνι της Μαρινέλλας

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα