Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τα αδέρφια του έκαναν unfollow τον Κοψιάλη στο Instagram (photo)

Ο «Greek Freak» και τα αδέρφια του Αντετοκούνμπο έκαναν unfollow τον Αλέξανδρο Κοψιάλη στο Instagram, μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους για το giveaway σπιτιού με θέα την Ακρόπολη.

Τις τελευταίες ημέρες ξέσπασε σάλος στα social media με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και το #cancel_kopsialis να είναι μέσα στα top trends στο Twitter.

Ο λόγος ήταν πως στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκας στη Θεσσαλονίκη, αρχικά ακούστηκε στους εμπλεκόμενους το όνομα του Δημήτρη Φιντιρίκου.

Ο επιχειρηματίας είναι φίλος με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και αφού διέψευσε την εμπλοκή του στην υπόθεση, ο Youtuber βγήκε και τον υποστήριξε δημόσια και έτσι ξεκίνησε η «καταιγίδα».

Αλέξανδρος Κοψιάλης - Αντετοκούνμπο
Αλέξανδρος Κοψιάλης – Αντετοκούνμπο

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης το Σάββατο (22/1) έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στο Instagram για όλα, αναφέροντας πως σταματάει και η συνεργασία του με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο για το giveaway του σπιτιού με θέα την Ακρόπολη.

Το ίδιο ανέφεραν και τα αδέρφια μέσα από τον κοινό λογαριασμό τους στο Instagram.

Οι σχέσεις τους μάλλον φαίνεται πως δεν είναι πλέον και οι καλύτερες, καθώς τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έκαναν unfollow τον influencer, ενώ και εκείνος με τη σειρά του δεν ακολουθεί κανέναν παρά μόνο τον κοινό τους λογαριασμό «Antetokounbros».

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Ξεσπά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης: Στο σπίτι είναι σαν να έχουμε κηδεία – Χάνει χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram (video)

Σχετικά άρθρα