Άννα Βίσση: Εκρηκτική Πρεμιέρα στο αγαπημένο Hotel Ermou (photo)

Η Άννα Βίσση και η πιο ανατρεπτική μπάντα της χώρας έβαλαν «φωτιά» στο απόλυτο trend stage – spot «Hotel Ερμού», όπως μας έχουν συνηθίσει ήδη τα τελευταία χρόνια!

Με εκρηκτικό sold out live η έναρξη της έκτης σεζόν δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι λιγότερο από φαντασμαγορική!

Έτσι λοιπόν, το πιο λαμπερό αλλά και ταυτόχρονα μυστηριώδες σπίτι της Άννας, το «Hotel Ερμού» βάζει ξανά τη δική του ανεξίτηλη υπογραφή στις νύχτες της πόλης!

Στο πολυαναμενόμενο opening διακρίναμε τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του Αθηναϊκού nightlife, fashion crowd αλλά και πολλούς φίλους της Άννας από τον επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο.

Άννα Βίσση - Hotel Ermou
Άννα Βίσση – Hotel Ermou

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, γι’ ακόμα μία χρονιά, στο «Hotel Ερμού» Rock glam ενέργεια, πάθος, πόθος, λάμψη, αισθησιασμός, συγκίνηση, διαχρονικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες, και εκρηκτικά  συναισθήματα θα νιώσει όποιος απολαύσει την Άννα και τους 12 μοναδικούς μουσικούς της σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, που μόνο η Άννα με αγάπη υπερβολική ξέρει να χαρίζει σε όλους τους fans της!

Άννα Βίσση – «Hotel Ερμού», Ερμού 152 Γκάζι. Μαζί της ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Άννα Βίσση…My life – Επιστρέφει στο Hotel Ερμού (photo)

Σχετικά άρθρα