Αίγιο: Ποια είναι η 43χρονη γνωστή επιχειρηματίας που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι (photo)

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία στο Αίγιο από την είδηση του θανάτου της 43χρονης Μαρίτας Αγγελοπούλου. Η 43χρονη ήταν συνιδιοκτήτρια γνωστού καταστήματος εστίασης στο Λόγγο Αιγιαλείας.

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου, γνωστή επιχειρηματίας στην ευρύτερη περιοχή, βρέθηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας (25/7) στο σπίτι της στο Αίγιο από οικείους της, ενώ στο σημείο έσπευσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για αιφνίδια θάνατο από παθολογικά αίτια, ωστόσο απαντήσεις στα ερωτήματα για το θάνατό της αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα pelop.gr, η Μαρίτα Αγγελοπούλου ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην περιοχή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία του Αιγίου, αλλά και στην Πάτρα, καθώς ήταν μία ενεργή επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης.

Γιώργος Αγγελόπουλος, Μαρίτα Αγγελοπούλου επιχειρηματίας στο Αίγιο
Γιώργος Αγγελόπουλος, Μαρίτα Αγγελοπούλου επιχειρηματίας στο Αίγιο

Ήταν επίσης ιδιαίτερα ενεργή στα social media, είχε δική της διαδικτυακή εκπομπή, ενώ στο παρελθόν υπήρξε και κριτής στα καλλιστεία.

Μιλώντας στο pelop.gr πριν ένα χρόνο περίπου για την δολοφονία του πατέρα της, Άγγελου, καθηγητή μαθηματικών και ιδιοκτήτη φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, ο οποίος έπεσε νεκρός στις 3 Φεβρουαρίου του 2011 έξω από το σπίτι του στο Αίγιο, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πρόκειται για ένα γεγονός που συντάραξε, τον εσωτερικό μου κόσμο πρωτίστως, όλη την ύπαρξη μου ή γίνεσαι πιο δυνατός ή καταρρέεις. Εγώ επέλεξα να γίνω πιο δυνατή. Οι αρχές και οι αξίες του πατέρα μου, ήταν η δύναμη μου για να μην «πέσω».

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου με τον πατέρα της
Η Μαρίτα Αγγελοπούλου με τον πατέρα της

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα