Άγγελος Κουτσούκης: Πέθανε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός – Η συγκλονιστική ανάρτηση της Ελένης Βιτάλη (photo)

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Άγγελος Κουτσούκης, σκορπώντας θλίψη σε όσους τον γνώριζαν μέσα από την πορεία του στο χώρο.

Ο Άγγελος Κουτσούκης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, στις 9 Φεβρουαρίου 1959, (65 ετών).

Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ξεκίνησε να δουλεύει στα 18 του, στο περίφημο βιβλιοπωλείο Kauffman. Από τη δεκαετία του ’80 μέχρι το 2008 έκανε εκπομπές στα περισσότερα από τα αθηναϊκά ραδιόφωνα.

Ο Άγγελος Κουτσούκης, από το 1994 μέχρι το 2013 εργάστηκε στις Δημόσιες Σχέσεις της ιστορικής δισκογραφικής εταιρείας LYRA. Τα τελευταία χρόνια δούλευε στο ogdoo.gr.

Ο Άγγελος Κουτσούκης με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής
Ο Άγγελος Κουτσούκης με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Ελένης Βιτάλη

«Άγγελε αδερφούλη μου 40 χρόνια δεν χωριστήκαμε σχεδόν ποτέ. Κάθε ημέρα και νύχτες ολόκληρες γελάσαμε κάναμε όνειρα κ είχαμε αυτό που μας έκανε αδέρφια ψυχή μου. Δεν παίρναμε σχεδόν τίποτε πολύ στα σοβαρά! Ξέρω πως πέρναγες εδώ και 4 μήνες τα πάθη του Χριστού ματάκια μου λατρεμένε, όμως εχτές μετά από τόσες αιμοκαθάρσεις κάποια στιγμή που η Ελένη κοιμόταν χίλια κομμάτια από την κούραση πήρα την καρέκλα τσαούσα και ήρθα δίπλα σου! Δεν προσπάθησα να σε βγάλω από τον λήθαργο μόνο καθόμουν δίπλα σου προσευχόμουν το Πάτερ Ημών συνέχεια χαϊδεύοντας το κεφαλάκι σου, όμως εσύ καμιά, αντίδραση μόνο βαθιά και δύσκολη αναπνοή. Κάποια στιγμή σε ρώτησα αν θέλεις να κοιμηθείς κι εκείνη την στιγμή άρπαξες το χέρι μου άνοιξες τα ματάκια σου με κοίταξες συνειδητά όμως το βλέμμα σου έμεινε έτσι και ξεψύχησες στα χέρια μου! Έβαλα τις φωνές ξύπνησε η Ελένη όμως εσύ δεν θα ξυπνήσεις ξανά σ’ αυτόν τον κόσμο να με πάρεις τηλέφωνο όπως κάθε μέρα! Του Χριστού τα πάθη πέρασες καρδιά μου. Καλό παράδεισο να έχεις και καλή αντάμωση στον παράδεισο που θα με περιμένεις εμένα κι όλους μας αδερφούλη μου!».

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα