Αχιλλέας Μπέος: Επίθεση με άκρως χυδαίες εκφράσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη (video)

Με άκρως χυδαίες εκφράσεις καταφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, κατά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη πανηγύρισε τη νίκη του ο δήμαρχος Βόλου.

Σε δηλώσεις του για τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, έκανε ένα κατάπτυστο σχόλιο για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ένα σχόλιο που δεν αρμόζει σε πρόσωπο που συμμετέχει στα κοινά της χώρας, εκπροσωπεί τους πολίτες ενός Δήμου και μάλιστα μερικά λεπτά νωρίτερα έχει γίνει γνωστό ότι έχει καταφέρει να πετύχει μία θριαμβευτική νίκη και να διατηρήσει εκ νέου τη θέση του δημάρχου.

Γνωστός για το πολυποίκιλο υβρεολόγιό του ο Αχιλλέας Μπέος, αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο.

Τον είδαμε να χειροδικεί κατά πολίτη εν μέσω κακοκαιρίας, τον είδαμε σε τηλεοπτική εκπομπή να μην έχει καταλάβει ότι η σύνδεση είναι ανοιχτή και να βωμολοχεί on camera αλλά τον είδαμε και να αντιπαρατίθεται λεκτικά με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο ξεστομίζοντας εκφράσεις που δεν αρμόζουν σε έναν πολιτικό άρχοντα της χώρας.

Το βράδυ της Κυριακής (8/10) ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε αρχικά σχεδόν στο σύνολο του πολιτικού συστήματος λέγοντας «εγώ είμαι ένας από εσάς. Δεν έχω κάποιο πτυχίο κορνιζαρισμένο, δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός. Αυτοί που είναι κατέστρεψαν τη χώρα».

Στη συνέχεια επιτέθηκε στους δημοσιογράφους και στα ΜΜΕ, λέγοντας ότι αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα, ασχολούνται με τον Κασσελάκη λέγοντας «τι θέλει να μας πει ο Κασσελάκης, ότι πρέπει να υιοθετούμε κι εμείς αγόρια για να τα κάνουμε που..δες;».

Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος

«Θα πω ότι εγώ ως άνθρωπος είμαι αυτός που ξέρετε. Μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας και λέω τα πράγματα όπως είναι. Αντιμετωπίζω όλα τα προβλήματα στο κάθε σπιτικό στον κάθε άνθρωπο. Εκφράζομαι ελεύθερα όπως λέει και το Σύνταγμά μας.

Και συνέχισε διερωτώμενος: Ξαφνικά τα τελευταία 40 χρόνια ποιοι κυβερνήσαν την Ελλάδα; Γιατροί και δικηγόροι. Αυτοί χρεοκόπησαν την πατρίδα μας και χρεοκόπησαν τον λαό.

Και έχεις κάποιες εκπομπές κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία ασχολούνται να τρελαίνεσαι με τον Κασσελάκη.

Ο οποίος είπε ότι εγώ επειδή δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θα υιοθετήσω δυο αγόρια. Δηλαδή τι θέλεις να πεις; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού@@@δες;».

Κασσελάκης για Μπέο: Επιτέλους να παρέμβει η δικαιοσύνη

«Δεν έχω πολλά να πω. Θα παροτρύνω τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και σε αυτό το θέμα επιτέλους», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας στον Αχιλλέα Μπέο, κατά τις δηλώσεις του με φόντο τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα