Don Papa Rum: Φαντασμαγορικό pre-Christmas Party για το premium ρούμι (photo)

φωτο επάνω: Νίκος Σαραντάκης, Γιάννης Μπαλούχας, Παναγιώτης Φράγκος

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του «34 Athens» Bar Restaurant στην πλατεία Καρύτση, το «Don Papa Rum» υποδέχθηκε λαμπερούς καλεσμένους.

Σε ένα φαντασμαγορικό pre-Christmas event γεμάτο tropical και festive διάθεση έδωσαν το παρών προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, της μουσικής, του αθλητισμού, του θεάτρου, της τηλεόρασης, καθώς και φίλοι του «Don Papa Rum», του μοναδικού premium rum από τις Φιλιππίνες που διανέμεται στην Ελλάδα από την «The Sky Spirits Company».

Αλεξία Μάντζαρη, Δώρα Αναγνώστου, Βιβή Αναστασιάδου, Φρύνη Λάτου
Αλεξία Μάντζαρη, Δώρα Αναγνώστου, Βιβή Αναστασιάδου, Φρύνη Λάτου
Παναγιώτης Φράγκος - Χάρης Σιανίδης
Παναγιώτης Φράγκος – Χάρης Σιανίδης

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του «34 Athens» Bar Restaurant στην πλατεία Καρύτση, το «Don Papa Rum» υποδέχθηκε λαμπερούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο της πόλης και party influencers, οι οποίοι διασκέδασαν με τις πιο ξεσηκωτικές μουσικές επιλογές του πιο εκκεντρικού και ξεχωριστού DJ της Αθηναϊκής νύχτας, Quentin, απολαμβάνοντας signature «Don Papa Rum» Cocktails, διασκεδάζοντας με ατελείωτο χορό και ταξιδεύοντας νοερά μέσα από το σκηνικό που θύμιζε πραγματική ζούγκλα των Φιλιππίνων.

Άβα Γαλανοπούλου, Γιώργος Λιάγκας, Πάνος Κατσαρίδης
Άβα Γαλανοπούλου, Γιώργος Λιάγκας, Πάνος Κατσαρίδης

Την γιορτινή διάθεση συμπλήρωσαν τα animal movements από επαγγελματίες χορευτές, ενώ το photo booth και μια σειρά από άλλα activations, ήταν αρκετά για να απογειώσουν την διάθεση όσων βρέθηκαν εκεί, μετατρέποντας την βραδιά σε «talk of the town» για τα φετινά Χριστούγεννα!

Ειρήνη Κολλιδά, Κωνσταντίνος Βασάλος, Σοφία Παυλίδου
Ειρήνη Κολλιδά, Κωνσταντίνος Βασάλος, Σοφία Παυλίδου

Το «Don Papa Rum» είναι ένα υψηλής ποιότητας παλαιωμένο ρούμι προερχόμενο από τους πρόποδες του ενεργού ηφαιστείου Mt. Kanlaon των Φιλιππίνων, ενός από τους δέκα κορυφαίους παραγωγούς ζαχαροκάλαμου στον κόσμο.

Μάνος Ιωάννου, Βίκυ Κουλιανού, Δημήτρης Γκοσμάνης
Μάνος Ιωάννου, Βίκυ Κουλιανού, Δημήτρης Γκοσμάνης

Στο νησί Negros ή Sugarlandia, όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι, το καλύτερο ζαχαροκάλαμο αλέθεται για να παράξει αυτό το γλυκόπιοτο premium ρούμι, που παλαιώνει για 7 χρόνια, δημιουργώντας ένα απολαυστικό  απόσταγμα με νότες από βανίλια, μέλι και ζαχαρωμένα φρούτα.

Ναταλία Δραγούμη, Χρήστος Νέζος
Ναταλία Δραγούμη, Χρήστος Νέζος

(φωτο: ndpphoto.gr)

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα