17 Κλωστές: Δείτε το επίσημο trailer – Πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά που βασίζεται στο βιβλίο του Πάνου Δημάκη (video)

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της νέας παραγωγής μυθοπλασίας της COSMOTE TV, «17 Κλωστές» που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Μια σειρά 6 επεισοδίων, σε σενάριο Μιρέλλας ΠαπαοικονόμουΚάτιας Κισσονέργη και σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD. Αμέσως μετά την προβολή του στο κανάλι, κάθε νέο επεισόδιο της σειράς θα είναι διαθέσιμο on demand, σε 4Κ ανάλυση.

Η σειρά «17 Κλωστές» βασίζεται στο βιβλίο του Πάνου Δημάκη «Δεκαεπτά κλωστές». Ο Πάνος Δημάκης είναι γνωστός και ως το «Το Γεράκι» στο τηλεπαιχνίδι «The Chase».

Πάνος Δημάκης - 17 Κλωστές
Πάνος Δημάκης – 17 Κλωστές

Υπόθεση

Η σειρά διαδραματίζεται στα έτη 1906-1909 στα Κύθηρα και εξιστορεί μία από τις μαζικότερες δολοφονίες που γνώρισε ποτέ η χώρα. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης που υποδύεται ο Πάνος Βλάχος.

Ο Αντώνης είναι ένα αγαπητό πρόσωπο μέχρι τη στιγμή που κατηγορείται ότι έκανε ανήθικες προτάσεις σε μια παντρεμένη πελάτισσά του. Μετά από αυτό το περιστατικό, η τοπική κοινωνία τον εξωθεί σε φυγή. Μετακομίζει στον Πειραιά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ορθοποδήσει.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγαλούπολη, αφήνοντας τον Αντώνη οργισμένο και πικραμένο απέναντι στον κόσμο. Μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό του, αποφασίζει να επιστρέψει στα Κύθηρα και να πάρει εκδίκηση.

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα