Yaboo: 1 Year Anniversary Party για τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό στον Πειραιά (photo)

φωτο επάνω: Θέμης Γεωργαντάς, Κέλλυ Λαγού, Ναταλία Δραγούμη, Κατερίνα Ζαρίφη, Κωνσταντίνος Λαγός

Το εμβληματικό σημείο συνάντησης «Yaboo» restaurant έβαλε τα καλά του και μαζί με αγαπημένους φίλους, όλη η ομάδα μοιράστηκε την χαρά της για τον 1 χρόνο επιτυχημένης πορείας του.

Το λαμπερό «παρών» έδωσαν, επίσης, άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν τη σταθερά ανοδική παρουσία του all-day restaurant, που φέρνει έναν φρέσκο αέρα στη γαστρονομική σκηνή του Πειραιά (Ακτή Κονδύλη 4), προσφέροντας ένα μοναδικό συνδυασμό σύγχρονης μεσογειακής κουζίνας, ζεστής φιλοξενίας και αισθητικής που αποπνέει φυσική κομψότητα. Την εορταστική ατμόσφαιρα απογείωσε το Dj set του Πάνου Δημητρόπουλου, που έδωσε μια ξεχωριστή ενέργεια στο event.

Δέσποινα Δερβεντλή, Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, Κέλλυ Λαγού, Κωνσταντίνος Λαγός
Δέσποινα Δερβεντλή, Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, Κέλλυ Λαγού, Κωνσταντίνος Λαγός

Το «Yaboo» bar – restaurant, αποτελεί σημείο αναφοράς στο παραλιακό μέτωπο του Πειραιά και προσφέρει μια εμπειρία που παντρεύει τη μοντέρνα κουζίνα με την ελληνική παράδοση, μέσα σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει γήινες αποχρώσεις, φυσικά υλικά, και ανοιχτό σχεδιασμό με φόντο το λιμάνι.

Το μενού έχει επιμεληθεί η Michelin star chef Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, σε συνεργασία με τον Head Chef Άγγελο Κοτσίρη. Οι δύο τους υπογράφουν ένα μενού που αποτυπώνει τη σύγχρονη γευστική σκηνή της Ελλάδας, με πιάτα που ξεχωρίζουν για την ισορροπία, τη φρεσκάδα και τη φαντασία τους, από δημιουργικά θαλασσινά και κρεατικά μέχρι ανανεωμένες comfort προτάσεις.

Αντώνης Λουδάρος, Ζήνα Κουτσελίνη, Χάρης Σιανίδης
Αντώνης Λουδάρος, Ζήνα Κουτσελίνη, Χάρης Σιανίδης

Στο «Yaboo», η κουζίνα γίνεται εμπειρία: η ανοιχτή μαγειρική σκηνή επιτρέπει στους επισκέπτες να συμμετέχουν στην ενέργεια του χώρου και να παρακολουθούν τη δημιουργία κάθε πιάτου.

Το όνομα «Yaboo», εμπνευσμένο από μια παραδοσιακή χιώτικη φράση που δημιούργησαν οι κάτοικοι, «πάμε στου Γιαμπού» – έναν δικό τους τόπο συνάντησης στην καρδιά του χωριού, εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία του εστιατορίου, έναν τόπο συνάντησης, επικοινωνίας και αυθεντικής απόλαυσης.

Λήδα Κοντζεδάκη, Αλεξία Μάντζαρη
Λήδα Κοντζεδάκη, Αλεξία Μάντζαρη

(φωτο:ndpphoto.gr)

opinion-google-news-2

Σχετικά άρθρα