φωτο επάνω: Lagom Pasta – Χρήστος Ζήνας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ζήνα Κουτσελίνη, Παντελής Καλατζής
Lagom είναι η λέξη που χρησιμοποιούν οι Σουηδοί για να περιγράψουν την «ακριβώς σωστή ποσότητα».
Πλήθος επωνύμων επισκέφθηκαν το νέο food spot με φόντο την Ακρόπολη, το Lagom Pasta, για να απολαύσουν ολόφρεσκα ζυμαρικά και απολαυστικά cocktails! Ένα urban pasta project,εμπνευσμένο από την Αμερικάνικη κουλτούρα και την πεντανόστιμη Ιταλική κουζίνα. Το εορταστικό κλίμα του Opening Party απογειώθηκε με το Dj Show του Δημήτρη Ουγγαρέζου.
Με καταστήματα ήδη σε Γλυφάδα, Περιστέρι και Θεσσαλονίκη το Lagom Pasta συνεχίζει με νέα ομάδα για μία μοναδική γευστική εμπειρία, πλημμυρίζοντας με pasta cups τους δρόμους και τα στενά της Αθήνας. Το Lagom Pasta ικανοποιεί την ανάγκη των καταναλωτών με ταχύτητα και ποιοτική δουλειά, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα υλικά και πολύ καλές πρώτες ύλες.
Ένα take away «street food» με υψηλές τεχνικές και γεύσεις με συνεχείς νέες πινελιές από τον καταξιωμένο chef Ανδρέα Παπαδόπουλο, ώστε να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό #pastalover και να εξασφαλίζουν the best quality with low cost!
Δεν πρόκειται απλώς για μια λέξη ή φράση αλλά για μια ολόκληρη στάση ζωής, για μια καθημερινότητα που ισορροπεί ανακουφισμένη από οτιδήποτε περιττό κι ανούσιο.
(φωτο: ndpphoto.gr / Νίκος Δρούγκας)
The Iconic Rakkan Is Back: Το αγαπημένο στέκι άνοιξε και πάλι τις πόρτες του (photo)