Ydor Hotel & Spa: Το νέο 5αστερο ξενοδοχείο της Κέας άνοιξε τις πύλες του (photo)

Το νέο 5αστερο ξενοδοχείο, Ydor Hotel & Spa, στη Κέα (Τζια) θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες αφού άνοιξε ήδη τις πύλες του από τις 7 Ιουλίου.

Το «αδερφάκι» του Porto Kea Suites είναι προδιαγραφών υπερπολυτελούς ξενοδοχείου και βρίσκεται στην καρδιά του Βουρκαριού σε απόσταση αναπνοής από την παραλία Γιαλισκάρι.

Το Ydor Hotel & Spa διαθέτει 24 δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων οι εννέα έχουν την δική τους μίνι πισίνα. Κάθε χώρος είναι σχεδιασμένος δίνοντας έμφαση σε ξεχωριστά στοιχεία, με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Συνδυάζοντας στοιχεία τοπικής αρχιτεκτονικής και σύγχρονης αισθητικής, δημιουργείται ένα χαρμάνι απόλυτης πολυτέλειας και ανέσεων.

Το νέο 5αστερο ξενοδοχείο, Ydor Hotel & Spa, στη Τζια
Pool and the view

Η επικλινής τοποθέτηση του, επιτρέπει σε όλες τις σουίτες να έχουν αμφιθεατρική θέα στον πανέμορφο όρμο του Βουρκαριού. Ακόμα παρέχει εστιατόριο, bar, εξωτερική κεντρική πισίνα και spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα.

Το νέο 5αστερο ξενοδοχείο, Ydor Hotel & Spa, στη Τζια
Lobby – Bar

Η ξεχωριστή τοποθεσία του Ydor Hotel & Spa το καθιστά το ιδανικό μέρος για να απολαύσουν οι επισκέπτες τη μαγευτική θέα στη θάλασσα δοκιμάζοντας δροσιστικά cocktails στο ηλιοβασίλεμα και ιδιαίτερες γεύσεις.

Το νέο 5αστερο ξενοδοχείο, Ydor Hotel & Spa, στη Κέα
Harmony Hydra Room and balcony

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου έχει γεύσεις μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας όπου οι παραδοσιακές ελληνικές συνταγές συνδυάζονται με τοπικά προϊόντα και σπιτικά υλικά. Το bar εκτός από τις κλασσικές επιλογές cocktails θα παρέχει και εμβληματικά cocktail που θα κάνουν την εμπειρία αξέχαστη.

Το νέο 5αστερο ξενοδοχείο, Ydor Hotel & Spa, στη Κέα
Harmony Room

Το Ydor Hotel & Spa είναι ένας προορισμός που περιμένει να εξερευνηθεί.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Ydor Hotel & Spa: Πολυτέλεια 5αστερων στη Τζια (photo)

Σχετικά άρθρα