Survivor 4: Κίνηση ανθρωπιάς από τον Γιώργο Ασημακόπουλο λίγο πριν την αποχώρηση του (video)

Λίγο πριν το τέλος του φετινού Survivor 4, ο Γιώργος Ασημακόπουλος συγκλόνισε πριν από λίγες ημέρες τους συμπαίκτες του αλλά και τους τηλεθεατές με την εξομολόγησή του, για τον θάνατο του αδερφού του.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός «έχασε» τον αδερφό του από καρκίνο, «λυγίζοντας» στο συμβούλιο του νησιού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιώργος θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει από το Survivor 4 την Κυριακή, καθώς συγκέντρωσε λιγότερες ψήφους σε σχέση με τους Κόρο και Μαριαλένα.

Μετά από 6,5 μήνες παρουσίες στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 4, ο Γιώργος έχει λάβει ένα ικανοποιητικό ποσό και σύμφωνα με όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day», θα δώσει μέρος της αμοιβής του στα παιδάκια που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω, επειδή είχα συνομιλήσει μαζί του πριν φύγει και τώρα μπορώ να το πω. Τόσο καιρό δεν μπορούσα να το πω γιατί ήταν και σε εξέλιξη οι ψηφοφορίες, αλλά τώρα έχουν κλείσει όλα αυτά», είπε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Επιθυμία του Γιώργου για όσο καιρό θα παρέμενε στο παιχνίδι και όσα χρήματα κι αν κέρδιζε, ήταν να δώσει ένα μέρος του ποσού που θα εισπράξει στα παιδιά με καρκίνο. Εγώ δεν είχα καταλάβει τότε κάτι, αλλά μετά το μάθαμε μέσα από το παιχνίδι», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

opinionleader.gr - google news

Δείτε επίσης:

Survivor 4: Έκαναν τον Άγιο Δομίνικο, Μύκονο – Ολόγυμνοι οι παίκτες στη παραλία (video)

Σχετικά άρθρα